Over City Bakery

Sinds 1934

City Bakery is opgericht door Rob en Ed Jonker. Opgegroeid in bakkersfamilie Jonker en naast eigenaren van City Bakery ook de eigenaren van een vijftal Bakkerij Jonker filialen.

In 1934 openden Piet en Lena Jonker een kleine Bakkerswinkel in Noord-Scharwoude. In die tijd werden de broden vooral langs de deuren verkocht. In 1971 namen zoon Joop Jonker en zijn vrouw Els de zaak over. Zij kregen samen drie kinderen die alle drie in het bedrijf gingen werken. Uiteindelijk namen zoons Rob en Ed de winkel in 1998 over. Dochter Annet bleef werkzaam in de bakkerij. In 2006 waren de broers toe aan een nieuwe stap en verhuisden zij de winkel naar een nieuw pand, een stukje verderop aan de Dorpsstraat 591 te Noord-Scharwoude. Het assortiment bleef gelijk, maar de uitstraling werd compleet anders. Geen brood meer achter de toonbank, maar een ruime bakkerswinkel met een moderne, open uitstraling, inclusief lunchroom. Het werd tijd voor uitbreiding en er volgden filialen in De Mare, Heerhugowaard en twee in Schagen. Hierdoor werd de bakkerij aan de dorpsstraat in Oudkarspel te klein en werd er een nieuwe bakkerij in Broek op Langedijk gebouwd. Hier bakt een team van ruim 10 bakkers de lekkerste broden en taarten.

September 2016 opent de Jonker groep een nieuw filiaal in het centrum van Alkmaar onder de naam City Bakery met als doel de broodcultuur naar een hoger niveau te tillen én toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit doen zij door de aller lekkerste kwaliteitsbroden te bakken: super vers en met een rijke geur- en smaakbeleving. Bereid volgens de desemcultuur en gebakken in authentieke stenen vloerovens.

Ook de patisserie afdeling is van een hoog niveau. Zowel qua smaak als uiterlijk maken de bakkers de meest verrukkelijke taartjes en andere lekkernijen. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg.

Onze beloftes

VOOR ONZE KLANTEN

SNELLE BEZORGING

Of afhalen

Indien u bestelt voor 14:00 (en zelfs 23:00 voor Noord-Holland) dan wordt de volgende dag geleverd tussen 9:00 en 13:00.

KWALITEITSPRODUCTEN

Gemaakt door de bakker

Onze bakkers Rob en Ed Jonker en hun team van 10 bakkers maken dagelijks de producten vers voor u in hun bakkerij in Broek op Langedijk

PROFESSIONELE WINKEL

online shop

Onze online winkel voldoet aan de nieuwste standaarden op het gebied van privacy. Daarnaast garanderen we een persoonlijke service vóór en na uw bestelling.

OVER CITYBAKERY

City Bakery is opgericht door Rob en Ed Jonker. Opgegroeid in bakkersfamilie Jonker (sinds 1934) en naast eigenaren van City Bakery ook de eigenaren van een vijftal Bakkerij Jonker filialen.

City Bakery is onderdeel van de Bakkerij Jonker groep.

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en nieuwe producten.