Maatwerk

Speciaal voor u op maat gemaakt

Bij City Bakery Taart doen we ons best om ons aanbod zo breed en gevarieerd mogelijk te houden. Echter, staat de taart van uw dromen niet in onze webshop? Wilt u een ontbijtje laten bezorgen dat net even anders is? Of wilt u uw bestelling uitbreiden met bijvoorbeeld een boeket bloemen of ballonnen? Laat het ons weten! Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk taarten, gebak en ontbijtjes.

Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen super vers bij u op kantoor bezorgd. Is uw bedrijf in Noord-Holland gevestigd dan kunt u zelfs tot 22.00 uur bestellen en leveren wij uw bestelling de volgende morgen super vers bij u op kantoor.

City Bakery Taart is onderdeel van de Bakkerij Jonker Group, opgericht in 1934. Onze producten zijn ambachtelijk bereid met alleen de allerbeste ingrediënten.

Bestellen

Bestel telefonisch op 0226-741100, via mail naar info@www.citybakerytaart.nl of vraag een offerte aan door middel van het contactformulier op deze pagina.

  Onze beloftes

  VOOR ONZE KLANTEN

  Maatwerk

  SNELLE BEZORGING

  Of afhalen

  Indien u bestelt voor 14:00 (en zelfs 23:00 voor Noord-Holland) dan wordt de volgende dag geleverd tussen 9:00 en 13:00.

  Maatwerk

  KWALITEITSPRODUCTEN

  Gemaakt door de bakker

  Onze bakkers Rob en Ed Jonker en hun team van 10 bakkers maken dagelijks de producten vers voor u in hun bakkerij in Broek op Langedijk

  Maatwerk

  PROFESSIONELE WINKEL

  online shop

  Onze online winkel voldoet aan de nieuwste standaarden op het gebied van privacy. Daarnaast garanderen we een persoonlijke service vóór en na uw bestelling.

  OVER CITYBAKERY

  City Bakery (Taart) wordt gedreven door een team van ambachtelijke bakkers en koks met passie voor goed en lekker eten. Met onze Noord-Hollandse ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit maken wij waar wat wij beloven (goed en lekker eten de volgende dag bezorgen) en staan de wensen van onze klanten uiteraard centraal.

  NIEUWSBRIEF

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en nieuwe producten.